Máte dotaz?
Neváhejte nás kontaktovat.
Pište ve svém jazyce. info@carpetdepo.com

Vlněný kusový koberec Aikat 337x265 koberec do obýváku
Vlněný kusový koberec Aikat 337x265 koberec do obýváku
RRP 143 747 
53 891

Vlněný kusový koberec Aikat 337x265 koberec do obýváku

Vlněný kusový koberec Aikat 337x265 koberec do obýváku
Vlněný kusový koberec Aikat 337x265 koberec do obýváku
Vlněný kusový koberec Aikat 337x265 koberec do obýváku
Vlněný kusový koberec Aikat 337x265 koberec do obýváku
Vlněný kusový koberec Aikat 337x265 koberec do obýváku
Vlněný kusový koberec Aikat 337x265 koberec do obýváku
Vlněný kusový koberec Aikat 337x265 koberec do obýváku
Vlněný kusový koberec Aikat 337x265 koberec do obýváku

Koberec Aikat je moderně designovaný koberec, který představuje dokonalou kombinaci současné doby a tradičního orientálního stylu koberců. Ačkoli je jeho design poměrně mladý, má mnoho předností, díky nimž je ideální pro minimalistické a klasické interiéry. Ručně vázaný koberec Aikat se vyrábí v Afghánistánu a svými moderními vzory a barvami dodá vašemu domovu jedinečnou atmosféru. Hotový koberec se důkladně pere a suší na horkém slunci, což přispívá k jeho úžasně trvanlivé barvě. Tento moderní orientální koberec je skutečným mistrovským dílem, které je 100% ručně vázané. Barvy koberců Aikat pocházejí z přírodně extrahovaných barviv. Vazba koberce Aikat je z vlny a útek z bavlny. Ručně vázaný koberec Aikat je vyroben technikou uzlování Gheordes, což znamená dvojité uzlování. Návrh a výroba koberce Aikat je dlouhý a náročný proces, který vyžaduje obrovské zkušenosti a odborné znalosti mistrů v uzlování koberců. Orientální koberec Aikat vytvoří příjemnou atmosféru v každé místnosti, ať už se jedná o obývací pokoj nebo ložnici. A pokud hledáte koberec do předsíně, v nabídce obchodu s koberci CarpetDepo najdete ten pravý. Ručně vázaný koberec Aikat je nejen poutavou, ale také praktickou a stylovou volbou pro výzdobu vašeho domova. Tento koberec je také ideální volbou pro vytvoření hřejivého pocitu. Díky přírodním vlastnostem vlny je výborným izolantem proti chladu a vytváří útulnou atmosféru i v minimalistických prostorách, kde hrají důležitou roli krásné dlaždice. Tento vlněný koberec je ideální nejen do domácnosti, ale také do různých společenských prostor. Například dodají elegantní a stylový vzhled také luxusním kancelářím a hotelům. Pokud chcete ve svém obývacím pokoji nebo ložnici vytvořit skutečně výjimečnou a exkluzivní atmosféru, je ručně vázaný koberec Aikat ideální volbou. Před nákupem koberce byste se měli ujistit, že jeho velikost odpovídá velikosti vaší místnosti. Vzor a barva moderního orientálního koberce se na místě skutečně projeví, zda ladí se zvolenou místností. Pokud však s vybraným kobercem nebudete spokojeni, nemusíte se obávat, protože obchod s koberci CarpetDepo nabízí možnost vrácení zdarma.

Více informací o nakupování bez rizika najdete zde!

  • Výroba: Ručně vázané
  • Místo původu: Afghánistán
  • Hustota uzlů: přibližně 200 000 uzlů/m2
  • Uzlový materiál: 100% vlna
  • Materiál osnovy: 00% bavlna
  • Tloušťka: přibližně 7-9 mm
  • Hmotnost: 2,5 kg/m2
Délka (cm)
337
Šířka (cm)
265
Čtvereční metry (m²)
8,9305
Číslo článku
98602
Materiál
Vlna
Tloušťka (mm)
7-9 mm
Výroba
Ručně vázané
Místo původu
Afghánistán
dodací lhůta
3 pracovní dny
Platební metody
Platba na dobírku, Barion, Bankovní převod, PayPal
Právo na odstoupení
30 dní
Záruka
1 rok
Náklady na dopravu
Doprava zdarma nad 1 286 Kč (161 Kč)
na skladě
63
RRP 143 747 
53 891
od: 29.04.2024   do: 02.06.2024
sleva: 63
Úspory 89 856 Kč
Do ukončení akce zbývá ::
den
hodina
minut
sekundy
Podrobnosti

Moderní orientální koberec Aikat pro domácnosti a společenské prostory

Orientální koberec Aikat je ideální volbou pro mnoho místností, kde vytvoří moderní a veselou atmosféru. Níže jsou uvedeny některé z místností, ve kterých orientální koberec Aikat vypadá skvěle. Pro obývací pokoje může hrát ručně vázaný koberec Aikat ústřední roli, kde vytvoří stylovou a veselou atmosféru. Můžete jej kombinovat s moderním nábytkem nebo s klasičtějšími prvky, aby koberec opravdu vynikl. V ložnici může koberec Aikat působit útulně. Jeho měkkost a pohodlí vám pomohou relaxovat a zároveň mu dodají jedinečný půvab. Vyberte si barvu a vzor, které ladí s interiérem vaší ložnice. Elegantní vzhled a útulný charakter koberce Aikat může vytvořit inspirativní prostředí ve vaší pracovně. Umístěte koberec kolem pracovní plochy, aby vám poskytl inspiraci a pohodlí při práci. Koberec Aikat může vytvořit zvláštní atmosféru v jídelně. Umístěte jej pod jídelní stůl, abyste místnosti dodali vymezený prostor. Zvolte barvu a vzor, který bude ladit s nábytkem v jídelně a zbytkem interiéru. Běhouný koberec Aikat se hodí také do předsíně nebo jako doplněk ke koberci do obývacího pokoje. Nejenže jsou estetické, ale také poskytují příjemný pocit pro nohy při pohybu. Moderní orientální koberec Aikat lze umístit téměř do každé místnosti, kde chcete vytvořit jedinečný vzhled. Při výběru koberce věnujte zvláštní pozornost velikosti. Vzor a barva vám na místě ukáží, jak bude ladit s ostatními prvky v místnosti.

 

Moderní orientální koberec Aikat

 

Čištění vlněného koberce Aikat

Vlněný koberec Aikat lze vysávat ihned po položení. Vysávejte podle směru vláken a na nejnižší stupeň. To platí pro všechny orientální koberce. Čištění nevyžaduje velké odborné znalosti. Neměli byste čekat, až nečistoty na koberci zaschnou. Většinu nečistot z koberce odstraníte sami pomocí mírně navlhčeného hadříku. Můžete však také použít komerčně dostupnou pěnu na čištění koberců, která je vhodná pro čištění vlněných tkanin. Hlavní čištění byste však měli přenechat profesionálním firmám zabývajícím se čištěním koberců. Na koberec nepokládejte těžký nábytek, zejména nábytek s tenkou podrážkou. Ty mohou koberec časem poškodit.

 

 

Doufáme, že s ručně vázaným moderním kobercem Aikat, který si u nás zakoupíte, budete spokojeni a že jej budete rádi používat.


Údaje
Brand name
Carpetdepo
Manufacturer
Bakhtar
Číslo článku
98602