Máte dotaz?
Neváhejte nás kontaktovat.
Pište ve svém jazyce. info@carpetdepo.com

Blog

Koberec do chodby je ideální volbou

Koberec do chodby je ideální volbou pro jakoukoli místnost ve vaší domácnosti.

Koberec do chodby je ideální volbou pro jakoukoli místnost ve vaší domácnosti.

Mnoho lidí si myslí, že jedinečné a krásné koberce jsou doménou prostorných místností, ale dokonale zpracované koberce do chodby s orientálními vzory vypadají skvěle i v menších místnostech nebo na chodbách. Čtěte dále a společně vám pomůžeme najít čalounění, které bude nejlépe vyhovovat vašemu domovu a vašim individuálním potřebám.

Koberce na míru do ložnice - malé prostory nejsou překážkou

Kilimové koberce mohou být ideálním doplňkem i do menších ložnic: nezaberou mnoho místa, vejdou se do v podstatě omezeného prostoru a vytvoří intimní atmosféru pro odpočinek.

V případě koberců by měla být šířka zvolena tak, aby zůstalo 10 až 20 cm volného prostoru od stěny (nebo skříně). Je to především z estetických důvodů.

Nenapodobitelné, jedinečné a vysoce kvalitní ručně tkané koberce Chobi Kilim patří vedle perských vázaných koberců k nejoblíbenějším klasickým asijským výrobkům, a to z dobrého důvodu: kromě zvláštního zdobení a zářivých barev je jejich hlavní předností hustá vazba a těžké zpracování. Díky tomu má dlouhou životnost.

Návrh: Koberce v předsíni mohou být nejen elegantní na podlaze, ale lze je použít i jako tapiserie a vytvořit tak kouzelnou orientální atmosféru. Vybírat můžete z široké nabídky produktů, z nichž některé jsou s jedinečnými slevami.

Ozdobte si chodby nebo vstupní haly koberci do chodby!

Je důležité si uvědomit, že ručně vázané koberce jsou ve většině případů nezbytným doplňkem chodeb nebo vestibulů, protože jimi lze "vybavit" jakýkoli malý prostor. V případě obývacích pokojů se doporučují zejména do menších místností, kde je lze využít k optickému "roztažení" dostupného prostoru, například nákupem vlněných látek s klasickým vzorem, který představuje vynikající poměr ceny a kvality. Kromě toho se může v budoucnu stát praktickým doplňkem vaší domácnosti.

Shrneme-li výše uvedené, doufáme, že se nám podařilo poskytnout vám několik kreativních nápadů, pokud jde o výběr koberce. Pokud máte čas, věnujte několik minut prohlídce naší bezkonkurenční nabídky koberců do předsíně, která zahrnuje klasické kousky i moderní styly.

Pro více informací nás kontaktujte na níže uvedených kontaktech!