Máte dotaz?
Neváhejte nás kontaktovat.
Pište ve svém jazyce. info@carpetdepo.com

Blog

Tajemství úspěchu našeho podnikání

Tajemství úspěchu našeho podnikání

Tajemství úspěchu našeho podnikání: soudržná síla rodiny a ručně vázaných koberců!

Tajemství úspěchu našeho podnikání: soudržná síla rodiny a ručně vázaných koberců!

Téměř každá světově proslulá značka byla vytvořena rodinnými podniky. Tyto společnosti nabízejí zákazníkům kvalitní výrobky i dnes. Tyto příběhy nám daly dostatečný podnět k tomu, abychom fungovali jako rodinný podnik, a jsme hrdí na to, že naše ručně vázané koberce dnes najdete v obchodech po celé Evropě.

To, že jsme s našimi ručně vázanými koberci dosáhli takového úspěchu a že máme ještě velké plány do budoucna, je nepochybně dáno tím, že nejsme jen zaměstnanci, ale i blízcí příbuzní. Jak je zřejmé z příkladu velkých společností, skutečnost, že zaměstnanci jsou ve velmi úzkém kontaktu, poskytuje energii, která zaručuje profesní úspěch. Rodinnou firmu založil můj bratranec se svým otcem v roce 1993, v roce 2017 jsme založili internetový obchod, kde nabízíme tisíce produktů. Nakupováním online chceme zpřístupnit naše výrobky i v těch částech země, kde není možné nakupovat osobně.

V nedávné minulosti jsme uzavřeli smlouvu s íránským výrobcem strojově vyráběných koberců, kterého zastupujeme ve východní Evropě, a od té doby prodáváme také strojově vyráběné perské koberce. Milovníkům perských koberců doporučujeme vysoce kvalitní strojově vyráběné akrylové koberce. Koberce z polyesterových vláken jsou také připraveny s perskými vzory za přijatelné ceny.

Pokud si chcete koupit ručně vázaný koberec nebo perský strojově vyráběný koberec se skutečnou odborností, náš rodinný podnik je vám k dispozici! Máte-li jakékoli dotazy k produktům, neváhejte nás kontaktovat na našich kontaktních údajích!