Máte dotaz?
Neváhejte nás kontaktovat.
Pište ve svém jazyce. info@carpetdepo.com

Blog

Oblíbené běhouny koberce, které je nutné mít pro stísněné prostory

Oblíbené běhouny koberce, které je nutné mít pro stísněné prostory

Oblíbené běhouny koberce, které je nutné mít pro stísněné prostory

Pokud se rozhodnete přidat je do chodby, mohou vám kobercové běhouny doslova protékat pod nohama. Skutečný moderní design, který je k dispozici v různých barevných provedeních, je mimořádně estetický. Tento aspekt není radno zanedbávat, zejména pokud hledáte harmonii v bezprostředním okolí. Důležité je však zdůraznit i praktickou stránku věci. Bezpochyby se jedná o ideální alternativu pro vstupní halu nebo pro stísněnější prostory, případně i pro část domu, která následuje po vstupu. Nabízíme řadu velikostí, ať už hledáte užší nebo širší verzi.

Do jaké místnosti je nejlepší umístit běhouny koberce?

Je samozřejmé, že rodinný dům nebo malá garáž mají zcela jiné fyzikální parametry. Někde postačí konstrukce široká padesát centimetrů, jinde bude nejvhodnější varianta široká jeden metr. Rozhodující jsou individuální úvahy a je důležité znát přesné údaje. Na druhou stranu největší výhodou kobercových běhounů je, že účinně pohlcují nečistoty, bláto a další nečistoty, které přinesou nečekaní "hosté". Pro vaše pohodlí je zadní strana výrobku vyrobena z protiskluzové gumy, takže se nemusíte obávat pádu, jakmile projdete dveřmi svého domu - díky této konstrukci.

Univerzální běhoun koberce

Díky obrovské nabídce produktů si jistě vyberete běhoun koberec, který bude nejlépe vyhovovat vaší osobnosti a náladě vašeho okolí nebo ostatním tkaninám ve vaší domácnosti.

Odolný kobercový běhoun, který chrání vaši podlahu

Ať už umístíte čalounění kamkoli, bez běhounu koberce si lze jen těžko představit útulný domov. Kobercové běhouny v kuchyni zajistí, že vám při vaření nebudou studit nohy, zejména pokud jsou umístěny hned vedle sporáku. Úzký design je nejoblíbenější u studených obkladů, jako jsou dlaždice nebo dlažba. Běhouny koberce však nejen chrání podlahu a udržují nohy v teple, ale také dodávají podlaze barvu. Mohou být barevné nebo v jednobarevných odstínech, s abstraktními vzory nebo motivy, které se hodí do místnosti: výběr je velmi široký, takže si každý jistě najde ten, který se mu bude nejlépe hodit do domácnosti.

Úzký vzor se často používá jako přehoz přes postel. Podlahu v ložnici můžete pokrýt několika běhounovými koberci se stejným vzorem a zcela tak obklopit postel tímto skvělým doplňkem.