Máte dotaz?
Neváhejte nás kontaktovat.
Pište ve svém jazyce. info@carpetdepo.com

Blog

Koberec v předsíni

Koberec v předsíni

Koberec v předsíni

První místností, kterou uvidíte při vstupu do bytu nebo domu, je chodba, a tak není náhodou, že koberec, který zde položíte, hraje významnou roli. Při výběru koberce do předsíně je primárním hlediskem velikost a tvar dostupného prostoru.

Například pro úzkou dlouhou chodbu v kanceláři je pravděpodobně ideální volbou běhounový koberec. Po cestě koberec zachytí velkou část nečistot z ulice, které sem přinesou boty hostů.

Do menšího prostoru se bude hodit menší koberec. Naštěstí existuje několik alternativ k chodbovému koberci.

Tkaný koberec do předsíně

Dobrou volbou může být tkaný koberec, který je dnes k dispozici v téměř nekonečném množství barev a velikostí, z nichž si lidé mohou vybírat. Může být moderní s jasnými barvami nebo rustikální s pastelovými barvami. Můžete si vybrat mezi ručně vázanými koberci kilim v orientálním stylu nebo moderními strojově vázanými variantami. Tyto tkané koberce se staly klasikou díky své všestrannosti a praktičnosti, protože obě strany lze používat stejně. Velmi snadno se také čistí, protože jsou snadno přemístitelné, ke každodennímu úklidu můžete použít vysavač a silné skvrny lze snadno odstranit pěnou na čištění koberců.

Od klasického koberce se liší

Po klasických kobercích může být poněkud odvážnější volbou kulatý koberec do předsíně. Netradiční řešení, které okamžitě udělá váš domov zajímavějším a jedinečnějším. Může být strojově nebo ručně vázaný a obvykle se vyrábí z vlny nebo bavlny. V souladu se stylem perských koberců často převládají vínové a hnědé barvy, ale lze najít i specifičtější barvy.

Výběr koberce do předsíně

Pokud jste příznivci zlatého středu, nejlepší volbou pro koberec do předsíně bude pravděpodobně tradiční čtvercový orientální koberec menších rozměrů v rozměrech 80x120, který je elegantní a sofistikovaný, aniž by byl příliš vtíravý.

Vzhledem k častému používání se vyplatí zvážit, jaký odstín koberce si koupíte, protože se může snadno ušpinit, když vejdete z ulice. Pokud je místnost světlá, klidně zvolte tmavší barvy, přicházející světlo jen podtrhne krásu koberce v předsíni. V méně slunných prostorách je ideálnější béžová nebo šedá. Je však třeba poznamenat, že světlé koberce se mohou rychle ušpinit. Díky kvalitě materiálů a výroby nebude časté čištění problém a naše koberce jsou odolné a díky své vysoké kvalitě budou zdobit váš domov po dlouhou dobu. Při každodenním vysávání a šetrném mokrém čištění si snadno zachovají svůj původní stav.

Vyberte si z naší nabídky koberců podle svého vkusu a rozpočtu, ať už si vyberete jakýkoli kus koberce do předsíně, požadovaný efekt je zaručen.