Máte dotaz?
Neváhejte nás kontaktovat.
Pište ve svém jazyce. info@carpetdepo.com

Blog

Sklad koberců v Maďarsku

Sklad koberců v Maďarsku

Sklad koberců v Maďarsku

Naše historie se začala psát v roce 1993, kdy jsme začali obchodovat se dvěma koberci. Po mnoho let byl naším skladem koberců náš vlastní byt. Ano, někde se začít musí a my jsme opravdu začínali od nuly. V témže roce jsme založili společnost s ručením omezeným Bakhtar, protože jsme chtěli, aby veškerý dovoz a prodej byl v souladu se zákonem. Po celá léta jsme z Afghánistánu dováželi pouze několik koberců a prodávali je na maďarském trhu. Na začátku jsme neměli žádné partnery pro další prodej. Koberce jsme mohli prodávat pouze na doporučení známých. Lidé měli orientální koberce rádi, stejně jako dnes. Ale svět perských koberců jim nebyl tolik známý. V průběhu let se orientální koberce staly symbolem statusu. Tak se naše společnost rok od roku rozrůstala. Místo našeho domu jsme si pronajali malý sklad, protože po několika letech jsme dováželi více koberců z Afghánistánu.

Partneři pro obchodování s koberci

Protože jsme měli stálé dodávky koberců, po nějaké době jsme měli obchodní partnery, kteří koberce prodávali ve svých vlastních obchodech. Dodnes s nimi máme dobré vztahy. Naše dobrá pověst se rozšířila nejen v Maďarsku, ale po celé Evropě a dokonce i v Americe. Přijížděli k nám obchodníci s koberci z celé Evropy a vybírali si náš sortiment k dalšímu prodeji. Jednoho dne nám zavolal obchodník z Chicaga, který se dozvěděl, že se zabýváme velkoobchodem s koberci, a chtěl se zastavit v našem skladu koberců, protože se brzy chystal na dovolenou s rodinou do krásné Budapešti. Od té doby s ním máme dobré obchodní vztahy.

Výstava koberců Domotex

Na této výstavě jsou zastoupeni pouze největší prodejci koberců z celého světa. Hannover tuto výstavu pořádá již po mnoho desetiletí. My jsme vystavovateli na Domotexu již několik let. I zde se nám daří získávat nové partnery. Prodejci koberců z Německa měli samozřejmě výhodu, protože měli výstavu. Uspořádat takovou výstavu stálo hodně práce a úsilí. Ale při zpětném pohledu se vyplatilo být tam mezi největšími. Bohužel v dnešní době tato výstava ztratila ve světě obchodníků s koberci prestiž.

Děkujeme, že jste si přečetli náš krátký příběh.

Nyní přejděme na stránky internetového obchodu s koberci CarpetDepo!