Máte dotaz?
Neváhejte nás kontaktovat.
Pište ve svém jazyce. info@carpetdepo.com

Moderní koberec 80x150 strojově tkaný koberec do obývacího pokoje nebo ložnice
Moderní koberec 80x150 strojově tkaný koberec do obývacího pokoje nebo ložnice
RRP 1 810 
868

Moderní koberec 80x150 strojově tkaný koberec do obývacího pokoje nebo ložnice

Moderní koberec 80x150 strojově tkaný koberec do obývacího pokoje nebo ložnice
Moderní koberec 80x150 strojově tkaný koberec do obývacího pokoje nebo ložnice
Moderní koberec 80x150 strojově tkaný koberec do obývacího pokoje nebo ložnice
Moderní koberec 80x150 strojově tkaný koberec do obývacího pokoje nebo ložnice
Moderní koberec 80x150 strojově tkaný koberec do obývacího pokoje nebo ložnice

Pokud hledáte moderní koberec pro svůj domov nebo kancelář, měli byste s ohledem na cenu zvážit koupi tohoto stylového moderního koberce. Strojově tkané koberce s minimalistickým vzorem doporučujeme zejména těm, kteří ocení estetické vybavení domácnosti, a jejich levná cena je činí atraktivními. Strojově tkané koberce vyrobené z polyesteru se vyrábějí v Turecku za použití přesných výrobních postupů. Díky moderním vzorům a propracovaným designům tyto koberce vyčnívají z davu. Jejich měkký omak a moderní styl z nich činí ideální volbu pro váš domov nebo kancelář. Tyto moderní koberce jsou nejen estetické, ale také praktické pro každodenní použití. Ať už se jedná o obývací pokoj, ložnici nebo kancelář, tyto na strojově tkané moderní koberce obstojí v jakémkoli prostředí. Jejich tloušťka 11 mm a měkkost poskytují mimořádné pohodlí, přičemž strojově tkané koberce neobsahují alergeny. Moderní vzory zvýrazní styl a atmosféru místnosti a mohou se stát ústředním bodem obývacího pokoje nebo ložnice a vytvořit elegantní a útulnou atmosféru. Jejich další výhodou je rychlá a účinná čistitelnost. Je však důležité si uvědomit, že koberce potřebují týden, aby se zcela narovnaly, a poté by se měly pouze vysát. Jedná se o ideální volbu pro ty, kteří hledají moderní vzhled, ale zároveň levný koberec. Moderní vzory vám pomohou dokonale vyzdobit váš domov. Před nákupem se vždy ujistěte, že velikost koberce odpovídá velikosti místnosti. Strojově tkané koberce se vyrábějí na pevně danou velikost, a přestože vzor a barvu lze předem vybrat, o vhodnosti a harmonii lze rozhodnout až na místě. Pokud nejste s vybraným moderním kobercem spokojeni, dejte nám vědět a my vám zajistíme bezplatné vrácení zboží. Váš nákup u CarpetDepo je bez rizika, protože je pro nás důležité, abyste byli se svým výběrem spokojeni a rádi svůj nový koberec doma nebo v kanceláři používali.

 

  • Hustota uzlů: 350.000
  • Vlákno uzlu: 100% měkký polyester
  • Osnova: 100% polyester
  • Země původu: Turecko
  • Tloušťka: 10 12 mm
  • Hmotnost: 2,1 kg/m2
Délka (cm)
150
Šířka (cm)
80
Čtvereční metry (m²)
1,2
Číslo článku
100942
Materiál
Polyester
Tloušťka (mm)
10-12 mm
Výroba
strojově tkané
Místo původu
Turecko
dodací lhůta
3 pracovní dny
Platební metody
Platba na dobírku, Barion, Bankovní převod, PayPal
Právo na odstoupení
30 dní
Záruka
1 rok
Náklady na dopravu
Doprava zdarma nad 1 286 Kč (161 Kč)
na skladě
Výprodej
52
RRP 1 810 
868
od: 28.04.2024   Do vyprodání zásob!
sleva: 52
Úspory 942 Kč
Podrobnosti

Jak se vyrábí turecký koberec?

 

Čištění moderního koberce

Čištění polyesterových strojově tkaných koberců je snadné a nevyžaduje žádné zvláštní dovednosti. Pokud se na koberci objeví drobné skvrny, je vhodné je odstranit mírně navlhčeným hadříkem. Je však důležité nenechat skvrnu zaschnout, protože tím se její odstranění ztíží. V případě těžších skvrn se doporučuje použít komerčně dostupnou pěnu na čištění koberců, která účinně odstraní odolné skvrny, aniž by poškodila polyesterový koberec. Vždy předem vyzkoušejte čisticí pěnu na malé ploše, abyste se ujistili, že nezpůsobí změnu barvy nebo jiné poškození strojově tkaného moderního koberce. Vysávání je vhodné odložit o 1-2 týdny, zejména dokud se vlnky na strojově tkaném moderním koberci nenarovnají. Během této doby strojově tkaný koberec získá svůj původní tvar, takže vysávání bude účinnější při odstraňování prachu a nečistot. Při vysávání vždy zvolte nejnižší nastavení vysavače, aby nedošlo k poškození strojově tkaného moderního koberce. Nezapomeňte vysavačem pohybovat jedním směrem, abyste důkladně vyčistili celý koberec. Pomocí těchto jednoduchých a účinných metod můžete svůj moderní koberec udržovat a udržovat v čistotě po mnoho let, abyste si mohli užívat krásu a pohodlí svého domova.

 

Moderní koberec harmonie stylu a funkčnosti

Moderní koberce se doporučují zejména těm, kteří dávají přednost kvalitě a designu v interiérech v minimalistickém stylu, a díky své nižší ceně jsou atraktivnější volbou než ručně vázané nebo tkané koberce. Tyto moderní koberce se vyrábějí z polyesteru v Turecku. Díky své měkkosti na dotek je lze použít i jako koberce do ložnice. Jedná se o vysoce kvalitní koberce za přijatelnou cenu. Díky moderním vzorům a pestrým barvám působí rustikálním dojmem jako koberec do obývacího pokoje nebo i jako koberec do předsíně. Moderní koberce se staly základním prvkem interiérového designu, a to nejen jako funkční předměty, ale také jako esteticky důležité. Tyto moderní koberce jsou vynikající kombinací minimalistického stylu, pohodlí a funkčnosti, takže jsou stejně vhodné pro zdobení a zútulňování domácností, kanceláří a dalších interiérů. Jednou z jejich nejdůležitějších vlastností je jejich univerzálnost. Jejich škála sahá od jednoduchých kusů, které vyniknou v minimalistickém prostředí, až po verze se složitějšími vzory, jasnými barvami a geometrickými tvary, které dodají prostoru jedinečný šmrnc. Je důležité zdůraznit, že moderní koberce nejen zdobí podlahu, ale plní také funkční účel. Například jejich zvukově absorpční vlastnosti mohou snížit hladinu hluku v domácnosti nebo kanceláři, což může být důležité zejména v tichých oblastech nebo ve výškových budovách. Kromě pohodlí a funkčnosti se moderní koberce velmi snadno integrují do stávajících interiérů. Snadno se přizpůsobují různým stylům a interiérům, takže je lze snadno sladit se stávajícím nábytkem a dekorem.

 

Koberec se dodává srolovaný. Nebojte se, vlnky používáním zmizí!

vlnitý strojově tkaný koberec

 

Objednejte si moderní koberec z obchodu s koberci CarpetDepo a ozdobte svůj domov stylovým moderním kobercem. Díky našim reálným skladovým zásobám je zaručeno rychlé dodání.


Údaje
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Číslo článku
100942