Máte dotaz?
Neváhejte nás kontaktovat.
Pište ve svém jazyce. info@carpetdepo.com

Tkaný koberec Rustic 190x190 hustý vlněný koberec
Tkaný koberec Rustic 190x190 hustý vlněný koberec
RRP 5 823 
2 564

Tkaný koberec Rustic 190x190 hustý vlněný koberec

Tkaný koberec Rustic 190x190 hustý vlněný koberec
Tkaný koberec Rustic 190x190 hustý vlněný koberec
Tkaný koberec Rustic 190x190 hustý vlněný koberec
Tkaný koberec Rustic 190x190 hustý vlněný koberec
Tkaný koberec Rustic 190x190 hustý vlněný koberec

Pokud hledáte hustý koberec, je dobrou volbou jednobarevný vlněný koberec, který je vyroben ručními i strojovými tkalcovskými technikami a snadno se hodí do každé místnosti. Tento hustý koberec je vyroben ze 100% novozélandské vlny a neobsahuje alergeny, takže je ideální volbou pro váš domov, ať už jako koberec do obývacího pokoje, kuchyně nebo ložnice. Do předsíně se poohlédněte po hustém běhounovém koberci, který se dodává v podlouhlém rozměru. Většinu hustých koberců lze použít oboustranně a dodají vašemu domovu rustikální nádech. Díky své měkkosti a tloušťce se hustý vlněný koberec často používá v dětských pokojích a jeho dostupná cena z něj dělá ideální volbu pro rekreační domy. Tkané vlněné koberce jsou i přes své izolační vlastnosti a tloušťku vhodné i do místností s podlahovým vytápěním. Po prohřátí koberce se většina tepla přenese z podlahy do místnosti. Pokud hledáte koberec, který dodá vašemu domovu pohodlí a styl, může být hustý moderní vlněný koberec skvělou volbou. Je ideální volbou jak pro klasické, tak pro moderní domovy a v průběhu času si zachová svou krásu. Pokud hledáte stylový a pohodlný jednobarevný koberec, hustý moderní koberec z vlny může být tou správnou volbou pro všechny vaše potřeby. Vyberte si velikost, která je vhodná pro váš domov. Jakmile koberec dorazí k vám domů, budete mít 30 dní na to, abyste se rozhodli, zda je vhodný do místnosti, kterou chcete používat. Pokud si myslíte, že se do vašeho domova nehodí, obchod s koberci CarpetDepo zajistí jeho zaslání zpět, které je zdarma.

Pokud chcete hustý koberec do obývacího pokoje, můžete si jej objednat v internetovém obchodě s koberci CarpetDepo. Jelikož jsou všechny výrobky skladem, je zaručeno rychlé dodání.

Nezapomeňte, že můžete Nakupovat BEZ RIZIKA!

Délka (cm)
190
Šířka (cm)
190
Čtvereční metry (m²)
3,61
Číslo článku
99844
Materiál
Vlna
Tloušťka (mm)
10-12 mm
Výroba
Ručně a strojově tkané
Místo původu
EU
dodací lhůta
3 pracovní dny
Platební metody
Platba na dobírku, Barion, Bankovní převod, PayPal
Právo na odstoupení
30 dní
Záruka
1 rok
Náklady na dopravu
Doprava zdarma nad 1 286 Kč (161 Kč)
na skladě
56
RRP 5 823 
2 564
od: 29.04.2024   do: 02.06.2024
sleva: 56
Úspory 3 259 Kč
Do ukončení akce zbývá ::
den
hodina
minut
sekundy
Podrobnosti

Video o hustých vlněných kobercích

Výroba tkaného hustého koberce

Koberec je vyroben z novozélandské vlny, která je známá svou vysokou kvalitou a odolností. Nový Zéland je proslulý svou úchvatnou krajinou a přírodními zdroji, z nichž vlna je jedním z nejcennějších. Vlna na koberec je nejprve zpracována pomocí moderních strojů, poté spředena do příze a obarvena. Poté se začíná tkát koberec, čímž je zajištěna stálá kvalita. Dokončovací práce, jako je prošívání a lemování, se provádějí lidskou zručností, což dodává moderním vlněným kobercům zvláštní, jedinečný vzhled a trvanlivost. Při výrobě se dbá na to, aby neobsahoval žádné materiály, které by mohly být pro člověka škodlivé. Díky tomu je ideální pro alergiky nebo osoby s citlivou pokožkou.

 

Čištění hustých vlněných koberců

Jelikož hovoříme o nových tkaných kobercích, je možné, že zpočátku budou uvolňovat žmolky, ale po několika vysáváních dosáhnou své konečné podoby. To platí pro všechny vlněné koberce. Lze je vysávat okamžitě, aniž byste museli čekat několik týdnů. Čištění nevyžaduje velkou zručnost. Drobné skvrny lze setřít mírně navlhčeným hadříkem. Na větší skvrny použijte komerčně dostupnou pěnu na čištění koberců, která je vhodná pro čištění vlněných koberců. Dávejte pozor, abyste koberec nenamočili. Na vlněný koberec nepokládejte těžký nábytek, protože by se mohl časem poškodit. Občas vyčistěte spodní stranu koberce, abyste zabránili množení molů pod ním.

Hustý koberec pro rustikální dojem

Výběr a umístění hustého vlněného koberce ve vaší domácnosti je nejen funkčním, ale také vysoce estetickým rozhodnutím. Tyto koberce poskytují nejen teplo a pohodlí, ale mají také významný vliv na náladu a styl interiéru. Husté koberce nejenže poskytují pocit pohodlí pod nohama, ale působí také jako vynikající zvukový izolant, který snižuje hluk generovaný podlahou. Vlněné koberce jsou v tomto ohledu obzvláště výhodné, protože jejich přírodní materiál má vynikající tepelně izolační vlastnosti, v zimě udržuje teplo a v létě chlad, podobně jako teplota ovčího těla. Vlněné koberce jsou jednou z nejoblíbenějších voleb mezi silnými koberci, a to díky své měkkosti, trvanlivosti a snadné čistitelnosti. Obývací pokoj je skvělým místem pro vlněný koberec. Nejenže koberec působí jako ústřední bod, ale také dodává pohodlí a teplo prostoru, kde je umístěn. Zvolte velikost a tvar, které ladí s uspořádáním a velikostí nábytku v místnosti. Nevybírejte takovou velikost, aby koberec zasahoval pod pohovku. Husté koberce se doporučují zejména do ložnice, protože jejich tloušťka dokáže vytvořit hřejivou a útulnou atmosféru. Menší koberce umístěné po obou stranách postele poskytují příjemný dotek po ránu pro ty, kteří se probouzejí bosí. Moderní vlněné koberce mohou být ideální volbou pro domácnosti, kde převládá moderní design a minimalistický styl. Moderní vlněné koberce se svými čistými a jednoduchými vzory dokonale hodí k minimalistickým trendům v interiérovém designu. Dobře zvolený moderní vlněný koberec může být nejen stylovým, ale i praktickým doplňkem místnosti. U jednobarevných koberců mohou světlé barvy dodat místnosti pocit větší prostornosti, zatímco tmavší odstíny mohou vytvořit intimnější atmosféru. Jednobarevný koberec může být skvělým způsobem, jak dodat místnosti rustikální nádech, zejména pokud je obklopen jednobarevným nábytkem a stěnami. Péče o vlněné koberce je klíčem k prodloužení jejich životnosti. Pro zachování krásných a funkčních vlněných koberců se doporučuje občasné vysávání a v případě jejich velkého znečištění odborné čištění.

 

Pokud máte další dotazy k tomuto koberci nebo chcete vidět více fotografií koberce, neváhejte nás kontaktovat. Naši pracovníci vám budou rádi k dispozici. Spokojenost našich zákazníků je pro nás prioritou.


Údaje
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Číslo článku
99844