Máte dotaz?
Neváhejte nás kontaktovat.
Pište ve svém jazyce. info@carpetdepo.com

Orientální koberec Shawal 154x200 Ručně vázaný vlněný koberec
Orientální koberec Shawal 154x200 Ručně vázaný vlněný koberec
56 446

Orientální koberec Shawal 154x200 Ručně vázaný vlněný koberec

Orientální koberec Shawal 154x200 Ručně vázaný vlněný koberec
Orientální koberec Shawal 154x200 Ručně vázaný vlněný koberec
Orientální koberec Shawal 154x200 Ručně vázaný vlněný koberec
Orientální koberec Shawal 154x200 Ručně vázaný vlněný koberec
Orientální koberec Shawal 154x200 Ručně vázaný vlněný koberec
Orientální koberec Shawal 154x200 Ručně vázaný vlněný koberec
Orientální koberec Shawal 154x200 Ručně vázaný vlněný koberec

Orientální koberec Shawal je dokonalou kombinací klasické elegance a modernosti. Ať už dáváte přednost minimalistickému nebo klasickému stylu, koberec Shawal Oriental je ideální do každého obývacího pokoje. Jeho hravé barvy rozzáří náladu vašeho pokoje a díky své univerzálnosti se snadno kombinuje s nábytkem a dalšími textiliemi. Ručně vázaný koberec Shawal je mimořádně odolný a má dlouhou životnost, takže se z jeho krásy a pohodlí můžete těšit ještě dlouho. Koberce Shawal mají navíc vlastnosti, které ocení i ti nejnáročnější zákazníci. Vlněný koberec Shawal, který byl vyroben v Afghánistánu lidmi žijícími v městském prostředí, vyzařuje útulnost a pohodlí, ať už je použit jako koberec do obývacího pokoje nebo jako běhounový koberec do chodby. Pestré vzory a syté barvy koberce jsou skutečně poutavé. Vlna je vysoce kvalitní a mimořádně odolná, takže si koberec i při náročném používání dlouho zachová svůj původní stav. Ručně vázané koberce Shawal jsou nejen krásné, ale také praktickou a dlouhodobou investicí. Výroba orientálního koberce Shawal vyžaduje obrovské množství práce a trpělivosti. Pro barvení orientálního koberce se barvy získávají z rostlin a používají se k barvení vlny. Tento orientální koberec je 100% ručně vázaný, takže je dokonalou kombinací tradiční gheordské techniky vázání a mistrovského řemesla. Po dokončení se vlněný koberec čtyřikrát vypere a usuší na slunci, aby si barvy zachovaly svou živost a trvanlivost po dlouhou dobu. Tato pečlivá péče a kontrola kvality přispívá k vysoké kvalitě a dlouhé životnosti koberce. Mnoho lidí se mylně domnívá, že čím je koberec silnější, tím je kvalitnější a odolnější. To je však mylná představa. Tloušťka je založena spíše na stříhání, zatímco trvanlivost koberce závisí na hustotě uzlu a kvalitě vlny. Ručně vázaný koberec Shawal je ideální pro jakýkoli styl obývacího pokoje a svým úžasným vzhledem může být skutečným klenotem ve vaší domácnosti. Další název pro vlněný koberec Shawal je koberec Khorjin, takže i pod tímto názvem se staly dobře známými a uznávanými. Pokud si objednáte vlněný koberec Shawal z webových stránek obchodu s koberci CarpetDepo, budete s jeho kvalitou a vzhledem zaručeně spokojeni. Pokud se však přesto rozhodnete, že nesplňuje vaše očekávání, nezoufejte, postaráme se o jeho vrácení a vrácení peněz. Spokojenost našich zákazníků je pro nás nejvyšší prioritou.

Více informací o BEZRIZIKOVÉM NÁKUPU si můžete přečíst zde!

  • Výroba: ručně vázané
  • Místo původu: Afghánistán
  • Hustota uzlů: 250 000 uzlů/m2
  • Materiál uzlu: 100% vlna
  • Materiál osnovy: 100% bavlna
  • Tloušťka: cca 8-10 mm
  • Hmotnost: 3 Kg/m2
Délka (cm)
200
Šířka (cm)
154
Čtvereční metry (m²)
3,08
Číslo článku
102024
Materiál
Vlna
Tloušťka (mm)
7-8 mm
Výroba
Ručně vázané
Místo původu
Afghánistán
dodací lhůta
3 pracovní dny
Platební metody
Platba na dobírku, Barion, Bankovní převod, PayPal
Právo na odstoupení
30 dní
Záruka
1 rok
Náklady na dopravu
Doprava zdarma nad 1 286 Kč (161 Kč)
na skladě
56 446
Podrobnosti

Do které místnosti mohu umístit koberec Shawal?

Koberec Shawal je perfektní do každé místnosti. Ať už se jedná o nejrušnější obývací pokoj nebo třeba útulnou ložnici, tento koberec vyzařuje teplo a eleganci. Stejně jako všechny orientální koberce i koberec Shawal samozřejmě vyžaduje pozornost. Vyvarujte se například chůze po koberci v zablácených nebo mokrých botách. Zejména v létě je vhodné koberec občas posunout, aby se na něm neobjevili moli. Pod koberec můžete umístit i levanduli, která tento škodlivý hmyz odradí. Důležité je nepokládat na koberec těžký nábytek, zejména pokud má tenké nebo ostré nožičky. To může koberec dlouhodobě poškodit.

Ručně vázaný koberec Shawal

Pokyny pro čištění koberce Shawal

Koberec Shawal, stejně jako ostatní orientální koberce, lze vysávat ihned, ale vždy na nejnižší stupeň vysavače. Je důležité čistit ve směru vláken koberce. Tím zabráníte poškození vláken a zachováte původní vzhled koberce. Pokud je znečištění koberce lehké, otřete jej mírně vlhkým hadříkem dříve, než skvrna zaschne. To pomůže odstranit povrchové skvrny a osvěžit koberec. Dávejte však pozor, abyste koberec nenamočili, protože by mohlo dojít k poškození vlny. Na silnější skvrny můžete použít speciální pěnu na čištění koberců, ale použijte pouze takovou, která je speciálně vyrobena pro vlněné koberce. Je důležité pečlivě dodržovat pokyny k výrobku a pěnu nejprve vyzkoušet na méně viditelném místě, abyste se ujistili, že orientální koberec nepoškodí. Pokud potřebujete větší čištění koberce, měli byste se obrátit na profesionála. Zkušení čističi koberců mají správné nástroje a znalosti, aby vyčistili váš orientální koberec účinně a bezpečně. Pomohou odstranit hlubší skvrny a vrátí koberec do původního a čistého stavu. Tyto návody pomohou zachovat krásu a trvanlivost vašeho orientálního koberce Shawal na dlouhou dobu. Díky pravidelnému čištění a péči se můžete z tohoto výjimečného orientálního koberce ve svém domově těšit po další desetiletí.

Doufáme, že budete s ručně vázaným kobercem Shawal, který jste si u nás zakoupili, spokojeni a že vám bude dělat radost.


Údaje
Brand name
CarpetDepo
Manufacturer
Bakhtar
Číslo článku
102024